lördag 26 juli 2008

Topptipset 26 juli

Sju rätt senast då jag åkte på AIK som jag misstänkte skulle schabbla på bortaplan och borde helgarderat. Snålheten bedrar visheten. Idag ser det dock hyfsat svårt ut. Häng på!

Gefle-IFK Göteborg 2
Ett Gefle i svag form mot ett IFK i toppform. Bortaplan kan förstås ställa till det och sviten kan inte hålla hur länge som helst väl? Börjar med tvåan.

Halmstad-Trelleborg 1
Halmstad vann senast borta mot Trelleborg så jag börjar med ettan men sätter dit kryss också och hoppas det räcker.

Djurgården-Helsingborg 2
Djurgården är helt ur form och förlorade senast mot Helsingborg. Ser ut som säker tvåa? Men det är just såna här matcher där det kan smälla till med en plötslig etta så jag garderar upp.

Malmö FF-Kalmar FF 2
Svår match. Kalmar vann senast men nu har MFF hemmaplan. Vågar inte spika tvåan utan helgarderar den här gången så är man säker på någon match i alla fall.

Degerfors-Väsby Utd 2
Knepig match. Degerfors har visst inte vunnit på åtta matcher och Väsby vann senast. Väsby har gått bra på senaste tiden. Lutar åt tvåa med kryss men Degerfors MÅSTE ju vinna förr eller senare så jag helgarderar. Vill du gå kort spika tvåan.

Aston V-Odense 1
Oavgjort senast och den här gången provar jag spika ettan för att få ner kostnaden.

FK Riga-Elfsborg 2
Elfsborg vann senast på hemmaplan mot Riga så jag sätter tvåan men garderar med kryss. Oavgjort ska de väl klara av att hålla?

Rosenborg-NAC Breda 1
Förlust senast för Rosenborg mot Breda på bortaplan så man måste vinna nu. Etta eller kryss.