fredag 21 augusti 2009

Nu drar vi igång!

Äntligen drar världens bästa liga igång igen, den engelska. Tur jag inte gav några tips i första omgången då man var ute och cyklade rejält. Ett rätt blev det dock. Veckans omgång ser lättare ut med många intressanta matcher.

AIK-Kalmar FF 1x
AIK ser starka ut hemma dock saknas Bojan och Jorge Ortiz. KFF får tillbaka R.Elm och E.Nouri vilket gör att jag inte är helt säker på tipset. Helgardera om du har råd.

Arsenal-Portsmouth 1
Första spiken kommer här efter Arsenals kross av Everton borta med 6-1.

Birmingham-Stoke 1x

Smålurig match. Lutar åt 1x eftersom Stoke inte är så bra borta. 0-4 senast mot Liverpool. Dock brukar de slå till när man inte tippat dem. Chansar på att mitt tips räcker. Vill du gå kort kan du chansspika ettan.

Hull-Bolton 1x2

Lurig match igen. Hade tänkt sätta 1x efter Hull höll 1-1 in på stopptid mot Chelsea men senast blev man krossade av Tottenham hemma med 1-5. Bolton är inte så bra borta men jag tvingas helgardera ändå. Vill du gå kort dra en rövare och chansspika krysset.

Manchester C-Wolverhampton 1

Andra spiken kommer här. City har värvat tungt och vann senast borta mot Blackburn med 2-0. Besegrade även Barcelona i en vänskapsmatch i veckan. Wolves vann med 1-0 borta senast mot Wigan men jag chansspikar för att hålla nere systemet.

Sunderland-Blackburn 1x2

En mycket svår match igen. Har faktiskt ingen aning så jag gör det enkelt och helgarderar. Sunderland har dock inte vunnit på tre senaste mötena. Vill du gå kort prova 1-2.

Wigan-Manchester U 2

Normalt skulle jag spikat utan tvekan men någon nämnde att Wigan är knepiga på hemmaplan. Man U fick dessutom överraskande spö senast borta mot Burnley. Jag spikar tvåan men blir inte förvånad om det skräller här.

Reading-Sheffield U 1x2

Svår match igen och jag gör det enkelt och helgarderar. Reading har dock ingen vinst på tre senaste och ShU ser lite starkare ut.