lördag 11 april 2009

Topptipset 11 april-nu tar vi dom!

Visst är det underligt att det ska vara helt omöjligt sätta åtta rätt? Ännu underligare blir det då hur någon öht kan sätta 13 på stryktipset. Antalet möjliga kombinationer är 6561 på topptipset och 1594323 på stryktipset. Tänk på det när du sitter med ditt monstersystem på 1024 rader!
Roade mig med att göra ett på skoj för ett tag sen med sju helgarderingar och en halv och missade ändå. Hade 1x på Arsenal och det blev tvåa. Tur man inte lämnade in det. Men sjukt är bara ordet.


Assyriska-Norrköping 1x

Kanske 1x?


Chelsea-Bolton 1

Chelsea slog Liverpool senast med 3-1 medan Bolton vann 4-1 mot Middlesbrough. Senaste två matcherna där Chelsea haft hemmaplan har dock slutat oavgjort mellan lagen. Trots det spikar jag ettan och hoppas det inte är spelare fullproppade med påskägg som rullar in på planen.


Middlesbrough-Hull 1x2

Två bottenlag som kämpar kring strecket. Bägge har haft svag form så det kan bli vad som helst.


Portsmouth-West Bromwich 1

West Bromwich åkte på en smäll senast när man förlorade hemma mot Stoke med 0-2. Man ligger sist i tabellen och frågan är vilken motivation man har. Provar spika ettan.


Sunderland-Manchester U 2

Lutar åt att jag spikar tvåan här trots bortaplanen.


Tottenham-West Ham 1

Tottenham vann hemma mot Chelsea nyligen. West Ham hyfsad form. Spika ettan el helgardera för högre utdelning.


Wigan-Arsenal 2

Spikar tvåan trots att Arsenal inte går att lita på. Dock har man haft riktigt bra form på senaste tiden efter debaclet med alla oavgjorda matcher. Jag kör på tvåan och hoppas jag slipper se ett gäng ägg rulla omkring på planen.


Burnley-Queens PR 1

Burnley har bra hemmastatistik 11-5-4 medan QPR har 3-9-8. Dock ger det bättre utdelning om tvåan trillar in så jag garderar upp.

Lycka till! och förät dig inte på ägg.