lördag 25 januari 2014

Topptipset 25 feb

FA-cupen idag på hela kupongen och eftersom det liknar ett lotteri passar det ju bra att rulla min tresidiga tärning.
Hög eller lågutdelning? ingen aning. Bara att kryssa på och hoppas kupongen sitter.

Birmingham-Swansea 1
Alla tror tvåa här. Statistiken säger dock 2-1-0 så jag går tvärtemot experterna (kom ihåg att det ändå är ett lotteri i cupen). Men sätt tvåa om du vill.

Bolton-Cardiff 1
Alla "experter" tror tvåa här särskilt som Bolton fick spö med 7-1 senast. Jag tror dock man är revanschsugna och cup är cup. Dessutom har Cardiff knappast visat någon vidare form på länge. Jag spikar ettan. Heja Bolton!

Port Vale-Brighton 1-2
Alla tror tvåa. Statistiken säger 2-2-1 så jag slänger in en gardering.

Rochdale-Sheffield W 1-2
Alla tror tvåa. Statistiken 1-1-3 i SW favör. Bägge lagen har dock visat toppform med många mål på fem senaste så helt säker är jag inte. Målglad match?

Southampton-Yeovil 1
S har kommit igång efter sin svacka så jag provar ettan. 3-2-0 stats. 

Southend-Hull 1-2
Alla tror tvåa. 0-1-4 stats. Tycker inte H sett sådär lysande ut så jag slänger in en gardering då S har sju raka utan förlust.

Sunderland-Kidderminster 1-2
S har en förlust på tio senaste så det borde vara en straffspark mot lilla Kiddermn...Kidr...eh vem? Alla tror etta med 4% på bortalaget...just därför slänger jag in en tvåa. Skulle det skrälla kan jag skryta med att ha satt den...blir det etta ingen skada skedd.

Wigan-Crystal P 1-2
W hade åtta utan förlust innan man åkte på en smäll senast. CP har inte sett så tokigt ut heller och statsen säger 1-1-1 så jag misstänker att bägge lagen vill vinna? Kan bli vad som helst.

Lycka till!
Topptipsarn