lördag 27 december 2008

Topptipset 28 december

Inga julklappspengar senast men kanske en nyårsslant istället? Matcherna ser svåra ut på förhand med många knepiga matcher. Tänkbara spikar kan vara Chelsea, Arsenal, West Ham.

Fulham-Chelsea 2
Chelsea brukar vinna på bortaplan så tvåan är given. Dock är Fulham väldigt bra på hemmaplan så det skulle inte förvåna om det skräller.

Arsenal-Portsmouth 1
Portsmouth förlorade hemma mot West Ham 1-4. Litar inte riktigt på Arsenal som spelat tre oavgjorda på raken men utgångsettan är given.

Blackburn-Manchester City 1
Lurig match. Blackburn vann hemma 3-0 mot Stoke och klarade oavgjort borta mot Sunderland som haft toppform på senaste tiden. Dock slog Man C till och körde över Hull med 5-1 senast. Har dock dålig statistik på bortaplan. Skulle spikat ettan annars. 1-2

Bolton-Wigan 1
Många tror säker etta här men Wigan har jättebra form så tvåan måste med.

Everton-Sunderland 1
Klurig match igen. Everton har gått bra på senaste tiden men det har också Sunderland som har riktigt bra form. Dock är Everton uselt på hemmaplan 1-4-4 medan man har 7-1-2 borta. Underligt. En gardering är ett måste och jag skulle helst helgardera.

West Bromwich-Tottenham 2
WB har det inte lätt och är bottenlag. Man skulle behöva en vinst för att komma upp till strecket. Jag börjar med tvåan men slänger dit en etta för skräll.

West Ham-Stoke 1
Stoke har usel form så jag chansspikar ettan. WH vann borta 4-1 mot Portsmouth.

Bristol City-Crystal Palace 2
Om det inte varit för senaste omgången hade jag spikat tvåan alla gånger. Nu slog dock BC till och vann med 4-2 borta mot Watford. 2-7-3 hemmastatistik. CP har toppform för närvarande.
Börjar med tvåan men garderar med kryss.