lördag 19 april 2008

Topptipset 19 april

Dagens rad ser väldigt knepig ut. Kan bli hög utdelning. Tänkbara spikar kan vara Man U, Liverpool, West Ham och Stoke men det är absolut inga säkra.

Blackburn-Manchester U 2
Här börjar jag med en tvåa men litar inte helt på Man U. Bortaplan och topplag är ingen bra kombination. Det skulle mycket väl kunna bli kryss här. Man U spelar CL på onsdag.

Fulham-Liverpool 1
Det här är en typisk skrällmatch där man sitter med sju rätt, slår sig ner i soffan med en iskall öl för att avnjuta den "säkra" matchen, slår på text-tv och siffrorna 2-0 lyser en i ansiktet. Liverpool har visat toppform på sistone och vunnit det mesta men de är ingenting att lita på. Vet inte hur många gånger jag bankat dem och de svikit mitt förtroende. Spelar CL på tisdag. Bottenlag mot topplag, bortaplan, ett Fulham som skrällde borta med 2-1 senast och i desperat behov av poäng då de ligger strax under strecket. Men inte den här gången, jag garderar med en etta.

Middlesbrough-Bolton x
Svår match. Bolton ligger under strecket och måste vinna. Vann senast men saknar nu Kevin Davies. Vad kan Alfonso uträtta? Jag chansar och går kort med 1x.

West Ham-Derby 1
Lurig match. Inget av lagen behöver vinna. Derby är uselt och förlorade med 0-6 senast. West Ham är lika uselt med 12 man skadade. Börjar med en etta men den är inte säker, kanske kryss.

Wigan-Tottenham 1
Ännu en svår match. Wigan klarade 1-1 på bortaplan mot Chelsea senast, starkt. Tottenham är hyfsat bra. Börjar med ettan men funderar starkt på att helgardera.

Stoke-Bristol C 1
Stoke vann borta mot Coventry efter en tids svacka. Bristol C har haft en ännu längre svacka trots att man är ett topplag. Börjar med ettan men kryssgarderar kanske.

Watford-Crystal P 2
Här kan det bli vad som helst. Watford är inget att lita på men vann senast. Crystal P har spelat riktigt bra med fyra vinster av fem. Gör dessutom två mål i varenda match. Jag helgarderar. Vill du gå kort sätt 1-2.

Wolverhampton-Ipswich x
Återigen en svår match. Ipswich vann senast men är inte så bra på bortaplan. Kan dock skrälla här så jag helgarderar. Vill du gå kort prova 1x.

Drömraden:
x2
12
1x
1
1x2
1
1x2
1x2

Antal rader: 216





torsdag 17 april 2008

Åttan satt igen

Det är bara att hoppas ni följde mitt råd för drömraden satt igen med åtta rätt för andra gången i rad. Själv lämnade jag in ett bantat system på 24 rader där jag hade sju rätt, tog bort krysset på Djurgården. Kanske är dags att be om ett banklån så man kan lämna in drömraden själv.
Utdelningen blev mager eftersom alla favoriter höll men Benfica ledde faktiskt med 0-2 ett tag och det var kryss på Celtic ända till slutet.

onsdag 16 april 2008

Topptipset 16 april

Topptipset ser riktigt svårt ut idag med många skrällmöjligheter. Tror det kan bli hög utdelning denna gången.

Örebro-Djurgården 2
Börjar med en tvåa men garderar upp med kryss.

Malmö FF-Gefle x
Ser ut som etta men Malmö klarar ju bara att spela oavgjort hela tiden.

Norrköping-Halmstad 2
Börjar med tvåan men blir inte förvånad om det skräller.

Celtic-Glasgow Rangers 2
Svårt och väljer att helgardera.

Juventus-Parma 1
Säker etta. Juve vann mot Milan senast. Parma är dåligt borta.

E.Frankfurt-B.Munchen 2
Börjar med tvåan men garderar då man inte kan lita på topplag borta.

Valencia-Getafe 1
Ettan känns ranglig kanske kryssgardering.

Sporting Lissabon-Benfica 1
Svårt. Provar 1-2

Drömraden:
x2
1x
x2
1x2
1
x2
1x
12
Antal rader: 192 r



måndag 14 april 2008

Raden satt klockrent

Åttan satt igen på en halvhyfsat svår kupong. Jag hoppas du tog rygg på mig denna gången trots den blyga utdelningen på 754 kr. Det blev skrällar precis som jag misstänkte på Reggina, Almeria och Trelleborg. Hade kunnat banta systemet genom att spika Manchester U och Djurgården men de gånger man tar bort garderingarna ångrar man sig bittert...

söndag 13 april 2008

Topptipset 13 april

Dagens rad ser överkomlig ut. Idag ska vi nog kunna klura ut åttan om vi bara får pejl på skrällarna.

Manchester U-Arsenal 1
Arsenal åkte ur Champions League efter stryk med 2-4 mot Liverpool. Tror mest på Man U här, möjligen 1x.

Inter-Fiorentina 1
Inter vann senast borta mot Atalanta utan problem och utan Zlatan så då vinner de här igen. Fiorentina är bra och vann borta mot PSV Eindhoven i torsdags men jag spikar trots det ettan. Go Inter go!

Reggina-Sampdoria 2
Ser lurig ut på förhand. Samp är bra och har fyra vinster av fem. Reggina har inte vunnit på fyra senaste och ligger under strecket. En motivationsskräll kanske? Jag garderar upp.

Almeria-Villareal 2
Villareal är grymt bra och hade fyra raka vinster innan förlusten senast mot Sevilla. Almeria fick däng med 6-3 mot Atletico Madrid trots att man gjorde tre mål på bortaplan. Säker tvåa eller skräll?

Mallorca-Sevilla x
Svårt. Sevilla är lite sämre på bortaplan med 4-2-9. Mallorca har spelat rätt bra senaste tiden och klarade 1-1 mot Real Madrid senast. Här kan det bli vad som helst så jag helgarderar.

Real Madrid-Murcia 1
Borde vara en säker etta så jag spikar.

Djurgården-Halmstad 1
Djurgården vann senast borta mot Gefle och har hemmaplan. Halmstad är svårspelade. Oavgjort både mot Göteborg och Elfsborg så ett kryss är inte fel. Utgångsetta dock.

Trelleborg-Malmö FF 2
Malmö har tre oavgjorda mot Elfsborg, Djurgården och Göteborg så nu är det dags för första vinsten. Bortaplan kan dock ställa till det så gardera med etta för skräll.

Drömraden:
1x
1
1x2
12
1x2
1
1x
1x2

Antal rader: 216 r

Skrällar

Det blev Fulham och Manchester City som skrällde och förstörde mitt topptips. Jag hoppas ni hade helgarderat bägge. Det är typiskt, seriens två sämsta bortalag slår till när man minst anar det. Resten av matcherna satt som de skulle.