lördag 15 januari 2011

Topptipset den 15 januari

Då var man igång igen efter jul och nyårshelgerna. Som väntat fick jag en ny tresidig tärning i julklapp och det ska bli spännande att se vad den kan åstadkomma. Den gamla har jag ramat in på väggen som den tärning som haft flest 7-rättare genom historien.
Dagens omgång ser svårlöst ut.

Chelsea-Blackburn 1
Chelsea går inte att lita på verkar det som. Haft en formsvacka. Vann i FA-cupen mot Ipswich med 7-0. Blackburn vann mot Liverpool med 3-1h. Spikar ettan men vågar inte göra den säker.

Manchester C-Wolverhampton 1
Wolves har ett tiotal skador så jag utgår ifrån ettan.

Stoke-Bolton 1
En mycket intressant match. Stoke vinner varannan match. Förlorade senast. Bolton har problem och saknar ett stort antal spelare, uppemot sju stycken. En seger på fem senaste.

West Bromwich-Blackpool 1-2
Även denna intressant match. WB har fem förluster på fem senaste. Vinner man nu? Blackpool slår till när man minst anar det och kan mycket väl skrälla igen. Garderar upp.

Wigan-Fulham 1x
Statistiken säger att dessa lag spelat kryss senaste fyra gångerna, ofta 0-0 eller 1-1. Jag lägger dock till en etta då Wigan verkar ha lite bättre form. Fulham saknar Schwarzer, Senders, Zamora och kanske Dembele. Wigan har N'Zogbia tillbaka.

Burnley-Queens PR 1-2
Burnley har 8-2-3 hemma och QPR topplag. Statistiken säger att Burnley vinner ofta hemma här. Jag garderar upp.

Norwich-Cardiff 1-2
Blir ofta etta här enligt statistiken. Cardiff vinner hemma, förlorar borta. Slänger in en chansskräll.

Preston-Leicester x2
Ofta oavgjort eller 0-1 här. Preston tre raka förluster. Leicester två raka vinster.

Lycka till!