lördag 7 december 2013

Topptipset 7 december

En rad intressanta matcher idag, och eftersom kupongen ser för lätt ut har jag jobbat hela natten med min tresidiga tärning för att hitta kantbollarna (du vet de där som alltid rinner längs sidlinjen i 92:a minuten och alltid rullar utanför till stor förtret). 

Southampton-Manchester C 1-2
Vi startar med en intressant match. S som överraskat har hamnat i en liten svacka med tre raka förluster. Senast förlorade man hemma mot Aston Villa vilket var deras första hemmaförlust. Senast lagen möttes vann S hemma. MC sämre på bortaplan 2-1-4 men vann i veckan borta mot West Bromwich. Jag garderar upp.

Crystal P-Cardiff 1x2
Intressant match igen. CP vann borta mot hemmastarka Hull, förlorade sedan mot hemmasvaga Norwich, för att vinna i veckan mot West Ham. Kan bli vad som helst. Statistiken säger 2-0-3 inbördes möten så jag helgarderar.

Liverpool-West Ham 1
Utgångsetta. Sturridge skadad. WH förlorade mot Crystal Palace i veckan.

Stoke-Chelsea x2
Utgångstvåa. Stoke brukar ha svårt för Chelsea. Stoke svårslagna hemma med en förlust på sju matcher. Gardera med kryss om du vill ha större utdelning. 

W Bromwich-Norwich 1
Bortasvaga N kommer på besök med 1-0-6 i bagaget. Kan tyckas som säker etta men statistiken säger 2-0-3 inbördes möten så jag blir inte förvånad om det skräller.

Birmingham-Middlesbrough 1
Hemmasvaga B mot bortasvaga M, hur ska det gå? B vann borta med 3-0b mot Barnsley. Utgår från ettan. Statistiken säger 4-0-1 inbördes möten.

Brighton-Leicester 1x2
Serieledaren L kommer på besök efter att ha fått däng av bottenlaget Sheffield W i veckan. Känns som det kan sluta hur som helst. Jag skulle helst helgardera.

Ipswich-Huddersfield 1-2
Två lag i bra form. I vann borta mot Charlton 1-0b för att följa upp det med seger i veckan mot Blackburn 3-1h. H tre raka segrar, senast 1-0b mot Bolton.
Jag garderar upp.

Lycka till!
Topptipsarn