lördag 21 december 2013

Topptipset 21 december, med julerim!

Dagens omgång ser både lätt och svårt ut...lika svårt som att komma på julklappsrimmen på paketen. Jag gör dock ett försök att reda ut dagens matcher så ta rygg på Topptipsarn!

Manchester U-West Ham 1
MU har inte varit sig lika denna säsong. Senast vann man dock borta mot Aston Villa med 3-0b. WH har dock sett rätt svaga ut på bortaplan, kanske spelarna hellre vill springa i skogen och leta rätt på en julegran?

Crystal P-Newcastle 1-2
N har sett överraskande bra ut denna säsong och ligger sexa i tabellen före både MU och Tottenham. Borta har man 4-0-4.
Bottenlaget CP behöver verkligen poäng och har sett bättre ut under sin nye manager. Jag slänger med en etta då jag gärna ser att stackars CP vinner. Dessutom har man hemmaplan, och kanske skräller i väntan på julebordet ifrån mamma Scan.

Fulham-Manchester C x2
Den här är ju knepig. Kan tyckas säker tvåa, men MC har inte sett så starka ut på bortaplan med 2-2-4. F har fått ny manager och brukar statistiskt sett spela x2 här. Jag garderar upp och hoppas det inte blir etta, för vi måste ju på något lag betta.

Stoke-Aston Villa 1x
Klurig match. Stoke hemma är svårslagna med 3-4-1. Vann hemma mot Chelsea förra veckan med 3-2. AV är dock bättre borta än hemma. Jag provar 1x, även om en hel inte behöver vara fel.

Sunderland-Norwich 1x
Två svaga lag. S 2-0-6 hemma...N 2-0-6 borta. S desperat bottenlag i behov av poäng. Slog överraskande Chelsea i veckan i Ligacupen. Utgångskryss. Ska något lag struta, eller hur ska detta sluta?

West Bromwich-Hull 1x
WB med fyra raka förluster beslutade att sparka managern. Kan detta ge resultat? Svårtippat så jag skulle gärna gardera, för att på bägge lagen markera. 

Birmingham-Nottingham 1x
B i toppform och sex raka utan förlust. Senast vann man borta med 2-0b mot Bournemouth. N har två segrar på nio senaste, dock svårslagna. Krysset kanske åker med på kupongen, då N kanske vill sätta stopp för framgången?

Bolton-Charlton 1
Sista matchen att markera, innan vi oss i soffan på julafton får parkera. Vad månde detta bliva? innan vi julölen i oss får hiva. Helgardera eller spika? det är frågan medan vi oss tar oss en julefika.
Lutar åt en etta...när vi på detta måste betta. Gardera gärna då Charlton kanske bestämmer sig för att emot spjärna (och Topptipsarn kan ha fel...hur otroligt det än låter).

God Jul och lycka till med Jultipset!
ö
Topptipsarn