lördag 5 april 2008

Succen fortsätter

Jag hoppas ni tog rygg på mig för drömraden satt igen! Åtta rätt och en utdelning på 1400 kr. Tyvärr hade jag inte råd att lämna in den själv, utan gjorde ett bantat system för 32 kr där jag tog bort kryssen på Djurgården och Blackburn (sex rätt). Gjorde en trippel med Chelsea och Newcastle och stod i valet och kvalet....Ipswich eller Sheffield U och som den fårskalle man är kletar jag dit Ipswich. Jag borde hängas upp fastbunden på allmän plats med en strumpa i munnen och en skylt "SPELA INTE BORTAMATCHER!" om halsen...

Nu gäller det att komma igen snabbt och analysera söndagens rad...lägger upp den i morgon.

fredag 4 april 2008

Topptipset 5 april

Helgens matcher ser ruggigt svåra ut på förhand. Om jag så kör med sju helgarderingar och en halv är det tveksamt om den skulle gå in. Provar med spik på Blackburn, Chelsea och Newcastle.

Djurgården-Malmö FF 1
Djurgården vann senast på bortaplan mot Norrköping och MFF klarade oavgjort mot götet hemma. Skulle nästan vilja helgardera men spikar jag blir det etta.

Aston Villa-Bolton 2
Lika svår är denna. AV har inte vunnit på fem matcher medan Bolton höll på att skrälla senast och ledde med 2-0 mot Arsenal i halvtid. Säker etta eller helgardering? Bolton ligger strax under strecket och måste vinna så jag blir absolut inte förvånad om de gör det.

Blackburn-Tottenham 1
Funderar på att spika ettan här. Tottenham blev överkörda av Newcastle på hemmaplan senast med 1-4 och vinner de inte hemma så hur ska de vinna borta? Kan bli vad som helst men jag kör på ettan.

Fulham-Sunderland 2
Helgardering. Alla tror Fulham ska vinna men jag är inte helt övertygad. Sunderland har två raka vinster och sju poäng ner till strecket så frågan är hur mycket de anstränger sig? Fulham är kassa men har motivation.

Mancester C-Chelsea 2
Vill ju gärna att Svennis vinner men hur ska de klara av Chelsea? Jag chansspikar för att få ner kostnaden.

Newcastle-Reading 1
Spikar ettan. Newcastle är tillsammans med Coventry hopplösa att tippa. När jag spelar dem förlorar de och när jag tror de ska förlora vinner de. Nu körde de över Tottenham med 1-4 på bortaplan senast och jag förlitar mig på att formen och självförtroendet sitter i fortfarande. Reading är dessutom svaga på bortaplan 1-3-11

Wigan-Birmingham x
Svår match. Har feeling för att det blir kryss här men garderar med etta. Skulle dock inte förvåna om bortalaget skräller. De vann senast med 3-1 men är svaga på bortaplan 2-3-11. Bägge lagen ligger strax över strecket så det lär finnas motivation.

Plymouth-Charlton 1
Ännu en svår match som kan gå hur som helst. Jag löser det hela genom att helgardera. Bägge ligger precis under kvalstrecket.

Budgetraden:
1
1-2
1
1-2
2
1
1-x
1-2
Antal rader: 16 r

Min rad:
1
1x2
1
1x2
2
1
1-x
1x2
Antal rader: 54 r

Drömraden:
1x
1x2
1x
1x2
2
1
1x
1x2

Antal rader: 216 r

tisdag 1 april 2008

Topptipsarn slår till igen

Slängde in en femling igår och trodde aldrig den skulle gå in.
Gif Sundsvall-Helsingborg 2
HV71-Timrå 1
Linköping-Färjestad 1
AIK-Täby 1 innebandyn
H43-Alingsås 1 handbollen
När fyra matcher var avklarade återstod HV71-Timrå. När Timrå kvitterade till 2-1 i sista perioden satt jag och tuggade på fingrarna, medan jag målade upp scenariot för mig själv där Timrå tar ut målvakten och kvitterar med 12 sek kvar...otroligt nog höll HV och femlingen till oddset 12 satt klockrent...

Idag provar jag:
Carlisle-Nottingham 1 1.85
Doncaster-Leeds 1 (singeln) 2.15
Gillingham-Luton 1 1.80

måndag 31 mars 2008

Sju rätt igen

Det blev sju rätt igen! Föll på skitlaget Milan som förlorade mot Atalanta hemma. Givetvis, borde ha förstått att man inte kan lita på Milan för fem öre. Hade dock garderat på drömraden men tyvärr med krysset. Så kan det gå. Slapp i alla fall promenera naken genom Luleå då Chelsea vann hemma...
Min dubbel gick åt helvete då både AIK och Elfsborg spelade oavgjort.

söndag 30 mars 2008

Topptipset 30 mars 2008

Efter gårdagens succe tar vi nya tag idag. Det ser jättelätt ut på förhand. Även på lången har vi massvis med spelbara objekt. Måste bara berätta att jag slängde in en sen dubbel igår Real-Betis-Barcelona 2 och Villareal-Atletico Madrid 1. När jag gick och la mig stod det 0-2 och vinst för V med fina odds på min dubbel. Den här sitter också jublade jag! När jag kollade idag fick jag en chock 3-2 till skitlaget Betis. De hade vänt hela steken och påminn mig om att ALDRIG spela bortamatcher på lången. Skulle ha nöjt mig med singeln på hemmalaget.

Norrköping-Djurgården 2
Allsvenskan är inte min starka sida. Norrköping är väl nya i år? Här skulle jag vilja helgardera man vet aldrig hur ivriga de är att vinna på hemmaplan i premiären. Slakt med 0-4 eller vinst med 2-1 efter uppoffrande spel med hemmaspelare som flyger i målgården som kamikazepiloter, de är frågan?

AIK-Kalmar FF 1
Lika svårt här, blir nog helgardering även om jag gärna vill spika AIK hemma.

Chelsea-Middlesbrough 1
Stensäker etta! Jag är så säker att jag lovar (fingrarna i kors bakom ryggen) på heder och samvete att jag ska promenera naken genom centrala Luleå om hemmalaget inte vinner. Blir slakt med 3-0 eller 4-0.

Liverpool-Everton 1
Med tanke på Liverpools form vill jag spika ettan. Ett av mina favoritlag Everton har visst flera viktiga spelare borta.

Deportivo-Murcia 1
Sätter ettan men är inte helt säker. Murcia vann med 4-0 senast men ska dock vara sämre borta. Dep har dock fin statistik och vann näst senast mot topplaget Real Madrid. Spikar nog ettan med ev gardering på kryss om man vill ha upp utdelningen lite. Kan dock vara bortkastat.

Real Madrid-Sevilla 1
RM har 12-0-2 hemma men har två raka förluster. En varning för Sevilla, om ni vill ha upp utdelningen kleta dit en tvåa som skräll för de har vunnit tre senaste mötena. Det skulle vara en praktknall.

Juventus-Parma 1
Nästan säker etta. J vann borta mot Inter senast, otroligt starkt.

Milan-Atalanta 1
Vill sätta etta här. M har 4-7-3 på hemmaplan men vann borta senast. A har väl inte så där lysande bortastatistik.

Budgetraden:
1-2
1
1
1
1
1
1
1
Storlek: 2 r som jag lämnar in x 10

Min vanliga:
1x2
1x2
1
1
1
1-2
1
1
Storlek: 18 r

Drömraden:
1x2
1x2
1
1
1x
1x2
1
1x

Storlek: 108 r


Singeln och dubbeln:
Det finns massor av matcher att välja från. Jag spelar följande och dreglar redan:
Chelsea-Middlesbrough 1 1.20
AIK-Kalmar FF 1 (chansning) 2.10
GAIS-Elfsborg 2 (chansning) 2.05
Juventus-Parma 1 1.35
Milan-Atalanta 1 1.35
Tottenham-Newcastle 1 1.60
Liverpool-Everton 1 1.70
Getafe-Osasuna 1 2.00
Valencia-Mallorca 1 1.75
Deportivo-Murcia 1 1.80
Napoli-Palermo 1 1.90
Real Madrid-Sevilla 1 1.75

Det borde bli hemmasegrar på löpande band om de bara spelar som de ska, men eftersom vi vet att de ofta inte spelar som de ska så välj ut egna singlar och dubblar från de du tycker verkar lovande. Jag ska nog testa en dubbel på AIK-Elfsborg till fina odda, riskfyllt men låt gå...