lördag 29 mars 2008

Succe för topptipsarn

Drömraden satt med åtta rätt! Men oj så spännande där min skräll Bolton ledde med 2-0 i halvtid och Arsenal hade en man utvisad. Sen 2-1 och direkt efter 2-2 innan det på övertid precis innan domaren blåste av klonkade in 2-3 till Arsenal. Tyvärr lämnade jag inte in systemet själv då jag inte hade råd. Jag gjorde en bantad variant där jag tog bort krysset på Ipswich-QPR och naturligvis hade sju rätt igen!
Däremot satt min singel Portsmouth-Wigan klockrent! Gjorde dessutom en dubbel med Bolton-Arsenal och Portsmouth-Wigan som satt till oddset 2.64. Körde också en singel på Rögle-Västerås 1 som jag råkade lämna in dubbelt och satt även den till oddset 1.70 nånting.

Singeln satt igen

Fredagens singel Tranmere-Swindon satt igen till oddset 1.70...en ränta på 70%, bättre än bankkontot med andra ord. Är dock på dåligt humör då jag hade en dubbel först med Doncaster-Nottingham 1 och blev nervös "det kan bli kryss när två topplag möts!" så jag tog bort den. Naturligtvis satt dubbeln till fyra gånger. Nu får vi hoppas Portsmouth gör sitt jobb så man kommer i gladare stämning snabbt...

fredag 28 mars 2008

Topptipset 29 mars 2008

Det ser lite halvknepigt ut den här gången med en del luriga matcher

Birmingham-Manchester City x
Direkt jag såg den här matchen tänkte jag på krysset. Man C är mitt favoritlag och jag önskar Svennis seger varje gång. Tyvärr har de nollat i fyra av fem matcher medan Birmingham inte vunnit på tre senaste. Det kan iofs gå hur som helst men garderar jag så blir det nog med en etta tyvärr för Svennis.

Bolton-Arsenal 2
Typisk skrällmatch. Det borde vara säker tvåa men jag litar inte på Arsenal på bortaplan då de spräckt mina topptipset otaliga gånger redan. Bolton har gjort noll mål på senaste fyra matcherna och rent logiskt borde Arsenal vinna, men är du ute efter stora pengar så sätt dit en gardering med etta på Bolton. Arsenal har inte vunnit på tre senaste. Själv är jag i valet och kvalet, spika eller gardera? Blir väl som vanligt, sätter tvåan på Arsenal och sen vinner Bolton skulle inte förvåna det minsta.

Derby-Fulham x
Oj så svårt. Bägge är helkassa. Derby har en enda vinst hemma och har agerat slagpåse hela säsongen. Fulham är nästan lika usla med noll segrar på bortaplan. Känns som kryss. Dock hade Derby 0-0 mot Man U näst senast när det var tio minuter kvar och spelade 0-1 mot Middlesbrough senast. Har du råd så helgardera, det är mitt tips.

Portsmouth-Wigan 1
Här tänker jag spika ettan och det får även bli min singelmatch för denna lördag. Portsmouth har varit bra hemma senaste tiden och även om jag gillar Wigan också så väljer jag att spika på chans. Vill du gardera så sätt ett kryss för jag är inte helt säker.

Reading-Blackburn 1
Det här är en riktigt knepig match. Har faktiskt ingen aning och känner för att helgardera. Vill du gå kort så sätt 1-2. Reading var på dekis för ett tag sen men har faktiskt vunnit tre av fyra senaste.

Sunderland-West Ham 1
Ännu en svår match som jag vill helgardera. Sunderland har nollat fyra matcher innan man vann senaste mot Aston Villa borta. West Ham spelade tre 0-4 matcher innan man vann mot Blackburn hemma och spelade oavgjort mot självaste Everton borta senast. Vill du spika så prova ettan.

Hull-Watford 1
Lurig match. Både Hull och Watford är bra. Watford har spelat fem raka kryssmatcher medan Hull har tre raka vinster. Börjar med en etta men funderar starkt på ett kryss också.

Ipswich-Queens Park Rangers 1
Två bra lag igen. Ipswich är bra på hemmaplan men QP har öst in mål i sina tre senaste matcher då man gjort tre mål i varje. Börjar med en etta men krysset vill gärna slinka dit också.

Min budgetrad:
x
2
x
1
1x2
1x2
1
1
Antal rader: 9 r

Min vanliga rad:
1x
2
1x2
1
1x2
1x2
1
1
Antal rader: 54r

Drömsystemet:
1x
2
1x2
1
1x2
1x2
1x
1x
Antal rader: 216 r

Singeln: Portsmouth-Wigan 1

Känn dig fri att laborera med systemen om du vill. Jag har på känn att det blir sju rätt igen.

onsdag 26 mars 2008

Välkommen!

Då är det dags att dra igång och jag kan meddela att jag började med en rivstart då både singeln och dubbeln satt som ett smäck igår. Hela tio kr i insats på dubbeln förvandlades till 40 kr, en ökning på fina 400%. Jag ska huvudsakligen hålla mig till topptipset som jag spelat det senaste halvåret, och som ni kanske förstått brukar jag oftast ha sju rätt.
Som den gången i höstas då jag hela veckan var bombsäker på att det skulle bli tvåa på Lettland, och när lördagen kom lurade en bekant mig "nej det blir etta!". Vad gör jag? Jo kletar naturligtvis dit en etta istället. Som ni har förstått skrällde Lettland naturligtvis, och jag hade sju rätt då alla andra matcher satt som ett smäck. 53000 gav raden och jag skyndade mig att köpa tjära och fjädrar att rulla min bekant i.