torsdag 12 februari 2009

Topptipset 14 februari

Blev en del skrällar senast. Kallduschen var krysset på Chelsea-Hull, veckans säkraste match som spolierade mina chanser direkt till åtta rätt. Fyra första matcherna är FA-cup och där är det väl bara att rulla tärningen på en gång...

Uppdatering: Har inga ändringar idag utan kör på det jag skrivit tidigare.

West Ham-Middlesbrough 1 Resultat: x
Bägge lagen har vunnit sina två senaste cupmatcher. Lutar åt ettan.

Blackburn-Coventry 1
Resultat: x
Skiljer en division mellan lagen men Coventry är ett jävla lag. Vinner alltid när jag spelat bort dem. Funderar dock att spika ettan på chans.

Sheffield U-Hull 2
Resultat: x
Många tror etta här. Dock klarade Hull oavgjort mot Chelsea borta och ligger en division högre. Jag börjar med tvåan men gardera gärna om du vill.

Watford-Chelsea 2
Resultat: 2
Spikar tvåan då det skiljer 38 placeringar mellan lagen. Chelsea har varit ur slag på senaste tiden men sparkade Scolari i veckan. Det kanske ger en kick?

Portsmouth-Manchester C 2
Resultat: 1
Börjar med tvåan trots att Man C har 1-4-6 borta. Nye målvakten Given storspelade redan från start. Dock skadar det inte att gardera med tanke på statistiken.

Burnley-Wolverhampton 2
Resultat: 1
Svårt. B har 8-4-3 medan W ligger i topp med 8-3-5. Helgardera el chansspika tvåan.

Charlton-Plymouth x
Resultat: 1
Två lag med dålig form. Charlton har en seger på fem senaste. Plymouth två oavgjorda på fem. Helgardera eller spika krysset.

Preston-Norwich 1
Resultat: 1
Preston 11-2-3 hemma. Norwich 2-4-10 borta. Lutar åt att jag spikar ettan.


Ska fila lite till på matcherna så kolla in på lördag för att se senaste analysen...
och som sagt kommentera gärna om du har något bra tips, för tro det eller ej, Topptipsarn KAN ha fel. Kolla också in de schyssta tröjorna hos Dunken nere till höger...