lördag 1 februari 2014

Topptipset 1 februari

Lågutdelning senast på omkring 71 kronor. Kul för de som fick in stryktipset för första gången i sitt liv. Måste kännas inspirerande att vinna 2500 bagis efter 20 års spelande.

Cardiff-Norwich x
Alla tror etta. C har väl inte sett så lysande ut på sistone och statistiken säger 1-3-1 så jag utgår från krysset. 

Everton-Aston V 1x
Alla tror etta. Statistiken säger 2-3-0. AV spöade WB med 4-3 senast och innan dess spelade man 2-2 på bortaplan mot Liverpool. Krysset åker med på skräll.

Fulham-Southampton x2
Här är "experterna" oeniga men de flesta tror tvåa. F har ju inte rosat marknaden direkt men bortaplan och stats som säger 1-3-1 kan ställa till det. Ett kryss kanske kan löna sig?

Hull-Tottenham 2
Utgångstvåan är given även om T fick spö hemma senast med 1-5 mot Man C. Bortaplan nu men sämre motstånd. Alla tror tvåa. Stats 0-1-4 talar i T favör. 

Stoke-Man U 2
Man U ligger bara sjua och behöver poängen för att komma ikapp. Svårspelade S hemma men statsen säger 0-0-5 så jag låter tvåan stå ogarderad. Men visst vill du ha hög utdelning så släng in en gardering. Det är väl inte helt omöjligt.

Birmingham-Derby x2
Svårtippat. De flesta tror tvåa. B har tre raka förluster varav två på hemmaplan. Förlorade hemma mot bottenlaget Yeovil. Stats 1-2-2.

Blackburn-Blackpool 1x
B mot ett Blackpool som inte vunnit på sina tio senaste matcher. Utgångsettan är given. Statsen säger 1-3-1 och tre av fyra senaste har slutat oavgjort så krysset kanske åker med.

Doncaster-Middlesbrough 2
Sista matchen blir en utgångstvåa. De flesta tror tvåa och statsen säger 1-1-3. M har slagit D med både 4-0 och 1-3.

Lycka till!
Topptipsarn