lördag 29 september 2012

Topptipset 29 september

Märkligt det ska vara så svårt få in åtta rätt. Förra veckan var jag som vanligt helt rätt ute och varnade för skrällar på Fulham och Burnley borta. Ändå lyckas jag missa garderingarna.

Du kanske undrar varför jag bara spelar topptipset och inte stryktipset? Svaret är enkelt...om jag inte klarar sätta åtta rätt...hur ska jag då kunna sätta 13 rätt?

Dagens omgång ser både lätt och lurig ut på samma gång och efter att ha haft min tresidiga tärning inne på service rullar vi på nytt. Häng på!

Everton-Southampton 1
Utgångsettan är given. Frågan är om Southampton kan skrälla? Efter en dålig start med fyra förluster har man två raka hemmavinster.

Fulham-Manchester C 1x2
Knepig match. Många väljer att spika tvåan men Fulham hemma är ingen lätt match. Man C har skador på en rad spelare. Har spelat oavgjort på sina två bortamatcher. Jag tänker gardera och hoppas det skräller.

Norwich-Liverpool 2
Ska detta bli Liverpools första vinst? Inget av lagen har vunnit på sina fem första matcher? Liverpool är inget att lita på och dessutom bortaplan. Spikar tvåan men det kan absolut vara fel.

Reading-Newcastle 2
Reading ingen vinst på fyra matcher. Dags att skrälla nu? Newcastle har bättre form så jag utgår från tvåan.

Stoke-Swansea 1x
Stoke har ingen vinst på fem första men har mött tunga lag. Senast höll man oavgjort mot Chelsea i 85 minuter. Dags för första segern? Swansea är på dekis. Vinst, vinst, oavgjort, förlust, förlust. Dock vann man med 3-2b mot Crawley. Jag kör på ettan.

Sunderland-Wigan 1x2
Svårt igen. Sunderland har fyra oavgjorda i PL. Vann mot MK Dons 2-0b i veckan. Wigan slog till med 4-1b mot West Ham i veckan. Skräller man här?
Alla tidningar tror etta.

Barnsley-Ipswich 1
Barnsley slog till rejält senast, efter en svag start, med 5-0b Birmingham. Ipswich har fem matcher utan vinst. Frågan är när de slår till och vinner?

Bristol C-Leeds 1x2
Två lag som blandar och ger om vartannat. Leeds har två raka vinster. Jag tänker helgardera och slipper vidare huvudvärk.

Lycka till!
Topptipsarn