lördag 11 januari 2014

Topptipset 11 januari

Dagens omgång ser misstänkt lätt ut. Risken för låg utdelning är överhängande men jag har hittat en del kantbollar. Låt tärningen rulla...

Cardiff-West Ham 1
Jag var som vanligt helt rätt ute då jag varnade för Cardiff i cupen mot Newcastle. Bägge lagen har dock haft usel form. C två vinster på tio senaste. WH en vinst på tio matcher. WH har släppt in 11 mål på två senaste. Solskjaer in som ny manager senast för C. Kan tyckas säker etta innan jag kollar statsen och ser 0-0-5. En skrällgardering tvåa?

Everton-Norwich 1
Utgångsettan verkar är given då E har toppform med en förlust på 14 matcher. Dock oroar statistiken då E brukar ha svårt för N med 0-4-1 inbördes möten. Ska det bli en skräll här? Kryss igen?

Fulham-Sunderland x
Desperat bottenstrid. Svårtippat. F vann senast mot West Ham vilket inte säger mycket. Oavgjort i cupen mot Norwich. S har sett bra ut sedan december trots att man ligger sist. En förlust på åtta matcher. Har slagit Everton på bortaplan och Man U senast i EL. Stats 2-2-1.

Southampton-W Bromwich x
Svårtippat. 1-2-2 stats. S har två vinster på tio matcher. WB 1-6-3 stats på bortaplan. Kryss?

Tottenham-Crystal P 1
Utgångsetta. Bottenlaget CP ligger under strecket och är desperata. Har vunnit fem och en oavgjord på tio senaste och förbättrat sig. 3-1-1 stats.

Blackburn-Doncaster 1
B har sett stabila ut på tio senaste med endast två förluster. 1-1 i cupen mot Man C senast. D svag form med en vinst på tio senaste. Utgångsetta.

Blackpool-Middlesbrough x2
Här tror nästan alla tidningar på etta. Jag är dock mer tveksam. B en vinst på tio senaste. Gör nästan inga mål med 0 eller 1 resultat i sina matcher. M ser bättre ut men är svaga på bortaplan 2-4-6. Har lånat Chelseas mittback Omeruo. 

Bolton-Nottingham x
Svårtippad match mellan två lag i fin form. 1-3-1 stats. N krossade WH i cupen med 5-0. Två förluster på tio senaste. Kan bli vad som helst. Kryss?

Lycka till!
Topptipsarn