lördag 28 september 2013

Topptipset 28 september

Storutdelning senast och som vanligt var Topptipsarn rätt ute. Dock lät jag mig luras av Aftonbladets "spelexperter" och spikade både skitlaget Liverpool och Newcastle (sen när har något av lagen gjort en spelare lycklig?). Hade sex rätt på enkronasraden där jag spikade alla tre kryssen. Att gardera första två matcherna hade kostat mig en tia och gett 46000 tillbaka. Surt.

Tio tidningars tips är ju ännu värre vilket får mig att undra om det är ett gäng åsnor som är anställda som spelexperter. Bara ettor och ingen med fantasi som vågar sticka ut.

Raden idag?
Om lagen spelar som de ska ser det lättlöst ut, men oftast verkar det som ett gäng apor som jagar en banan på plan. Jag rullar tärningen...

Man U-W Bromwich 1
Vågar man spika här? Jag chansar.

Aston V-Man C 1-2
Man C bra hemma men svagare borta. Jag tänker gardera för skräll. Av slog till borta mot Norwich senast, får gärna skrälla idag också.

Fulham-Cardiff x
Knepig match. Fulham har sett svagt ut inledningsvis. Cardiff inte så mycket bättre trots att man spöade Man C för ett tag sen. Kryss kanske? Helgardering inte fel.

Hull-West Ham 1
H vann 3-2b Newcastle senast så vågar man spika ettan här? WH ingen seger på fyra senaste.

Southampton-Crystal P 1
S vann borta mot skitlaget Liverpool senast vilket inte var så oväntat. Jag menar...mot Liverpool behöver du bara slänga ut skorna på planen så klarar de åtminstone oavgjort i a f. Vågar man spika ettan här? CP har sett ganska svagt ut också.

Bournemouth-Blackburn x
Knepig match som kan gå hur som helst. Två lag med hyfsad form. Helgardera gärna.

Burnley-Charlton 1x
Övervikt hemmalaget. Kan Charlton skrälla?

Ipswich-Brighton x2
Svårt igen. Två lag som sett bra ut. B ingen förlust på fem matcher. När skyttekungen saknades vräkte man in tre mål senast.

Lycka till!
Topptipsarn