lördag 6 oktober 2012

Topptipset 6 oktober

Dagens omgång ser både lätt och svår ut på förhand. Jag rullar tärningen som varit inne på service i veckan, och blänker som flinten på en skallig gubbe. Häng på!

Chelsea-Norwich 1
Ska Norwich kunna skrälla här? Jag tror inte det utan spikar ettan.

Swansea-Reading 1
Swansea är på dekis. Vinst, oavgjort, förlust, förlust, förlust. Frågan är om det är dags för en seger nu? Reading väntar på sin första vinst och frågan är om den kommer här? 2-2h mot New senast. Chansspikar ettan.

W Bromwich-Queens PR 1
WB ser bättre ut. QPR har ingen vinst ännu. Jag kör på ettan.

Wigan-Everton x2
Everton har bättre form så utgångstvåan är given. Frågan är om man behöver gardera upp? Senaste två mötena har det blivit 1-1.

Birmingham-Huddersfield 1
Birmingham har sett bra ut på sistone. Hudd är på nedåtgående. Tre segrar följda av två förluster. Jag utgår från ettan.

Blackburn-Wolverhampton 1-2
Småknepig match. Två lag på nedåtgående. Blackburn vinst, vinst, förlust, oavgjort, oavgjort. Åstadkom inte mycket i senaste matchen 0-0h mot Nottingham. Wolves fyra vinster och sedan förlust senast 1-2h mot CP.

Crystal P-Burnley 1-2
Crystal P har fem matcher utan förlust. Är det dags för den att komma här? Burnley har haft otur i senaste matcherna då man släppte in mål i slutminuterna. Skräller man här?

Derby-Brighton 1x2
Svårt. Derby saknar Ward framåt. Kan Brighton ställa till med en skräll? Jag tänker helgardera och hoppas det skräller.

Lycka till!
Topptipsarn