fredag 31 augusti 2012

Topptipset 1 september

Det ser rätt knepigt ut i denna omgång så jag går ut rätt försiktigt. Gardera gärna upp för även Topptipsarn kan ha fel (även om du inte tror det).

Swansea-Sunderland 1x
Swansea har börjar piggt med tre raka segrar och 11-1 i gjorda mål. Sunderland klarade 0-0 borta mot Arsenal. Jag utgår från ettan men sätter ev dit ett kryss eftersom jag brukar ha som regel att köra x när bägge lagen börjar på samma bokstav.  

Tottenham-Norwich 1
Är det dags för Tottenhams första seger här? Förlust, oavgjort och nu ? Norwich har stigande formkurva, storförlust, oavgjort, seger senast. Utgår från ettan.  

West Bromwich-Everton 1x2
Det här var svårt. WB har startat starkt, spöade Liverpool, oavgjort mot Tottenham och 4-2b senast mot Yeovil.Everton spöade Man U och vann senast mot AV borta med 3-1. Jag helgarderar och slipper huvudvärken.  

Wigan-Stoke 1x
W har två raka bortasegrar, Southampton 2-0 och Nottingham 4-1. Stoke har gått knackigt med två oavgjorda och 3-4h mot Swindon. Jag utgår från ettan men krysset åker kanske med.

Barnsley-Bristol C x2
Barnsley har en hel elva med skador och tre raka förluster. BC har bättre form, spöade CP 4-1h och senast Cardiff 4-2h. Provar tvåan men krysset åker ev med.  

Burnley-Brighton x2
Burnley har startat svagt två förluster och oavgjort senast. Brighton har stigande formkurva, förlust, oavgjort och vinst senast 5-1h mot skadedrabbade Barnsley. Utgår från krysset men helst skulle jag helgardera.  

Crystal P-Sheffield W 1
CP har startat med tre raka förluster. SW tre raka segrar på hemmaplan. De har dock spelat två cupmatcher också och någon varnar för att de kan vara slitna. Ettan är en ren chansning för jag har inte råd att gardera upp.  

Derby-Watford 1
Knepig match. Skulle gärna helgardera men har inte råd så jag låter min tresidiga tärning avgöra.

Lycka till!
Topptipsarn