söndag 13 april 2008

Topptipset 13 april

Dagens rad ser överkomlig ut. Idag ska vi nog kunna klura ut åttan om vi bara får pejl på skrällarna.

Manchester U-Arsenal 1
Arsenal åkte ur Champions League efter stryk med 2-4 mot Liverpool. Tror mest på Man U här, möjligen 1x.

Inter-Fiorentina 1
Inter vann senast borta mot Atalanta utan problem och utan Zlatan så då vinner de här igen. Fiorentina är bra och vann borta mot PSV Eindhoven i torsdags men jag spikar trots det ettan. Go Inter go!

Reggina-Sampdoria 2
Ser lurig ut på förhand. Samp är bra och har fyra vinster av fem. Reggina har inte vunnit på fyra senaste och ligger under strecket. En motivationsskräll kanske? Jag garderar upp.

Almeria-Villareal 2
Villareal är grymt bra och hade fyra raka vinster innan förlusten senast mot Sevilla. Almeria fick däng med 6-3 mot Atletico Madrid trots att man gjorde tre mål på bortaplan. Säker tvåa eller skräll?

Mallorca-Sevilla x
Svårt. Sevilla är lite sämre på bortaplan med 4-2-9. Mallorca har spelat rätt bra senaste tiden och klarade 1-1 mot Real Madrid senast. Här kan det bli vad som helst så jag helgarderar.

Real Madrid-Murcia 1
Borde vara en säker etta så jag spikar.

Djurgården-Halmstad 1
Djurgården vann senast borta mot Gefle och har hemmaplan. Halmstad är svårspelade. Oavgjort både mot Göteborg och Elfsborg så ett kryss är inte fel. Utgångsetta dock.

Trelleborg-Malmö FF 2
Malmö har tre oavgjorda mot Elfsborg, Djurgården och Göteborg så nu är det dags för första vinsten. Bortaplan kan dock ställa till det så gardera med etta för skräll.

Drömraden:
1x
1
1x2
12
1x2
1
1x
1x2

Antal rader: 216 r

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar