söndag 18 maj 2008

Topptipset 18 maj

Dagens rad ser svårlöst ut. Du kan prova spika topplagen men jag vågar inte lova att de vinner. Jag gör nog ett litet chanssystem så förlorar man mindre när sjuan sitter igen. Alternativt kör åtta helgarderingar ifall jag får mitt banklån.

Catania-Roma 2
Lurigt. Catania ligger strax över strecket medan Roma ligger en poäng bakom Inter och måste vinna. Börjar med tvåan men litar inte helt på Roma. Tvåa eller x2.

Milan-Udinese 1
Milan måste vinna för att ha chans på Champions League. Litar dock inte på Milan och Udinese är luriga. Rätt vad det är slår de till. Gardera om du har råd. Börjar med ettan.

Parma-Inter 2
Inter måste vinna här men har varit svajiga på senaste tiden. Frågan är om Zlatan kan vara med? Parma ligger direkt under strecket och är desperata, de måste vinna så räkna med att se Parma spelarna flyga genom luften i sin jakt på bollen. Spika tvåan eller x2.

Torino-Fiorentina 2
Fiorentina slåss för en CL-plats så jag börjar med tvåan. Torino är väl rätt säkra ovan strecket men vann borta senast. Tvåa eller x2.

Mallorca-Zaragoza 1
Mallorca har fem raka segrar och vände 0-2 till 3-2 senast mot Barcelona på bortaplan. Starkt. Zaragoza ligger under strecket och MÅSTE vinna. 1-2.

Rec.De Hu-Valladolid 1
Rec vann borta senast och ligger en poäng över strecket så man MÅSTE vinna. Valladolid har nästan inte gjort några mål alls på fem matcher. Spika ettan eller 1x.

Racing S-Osasuna 2
Svårt. Osasuna ligger en poäng över strecket och MÅSTE vinna. Racing har fyra förluster på fem matcher. Spika tvåan eller helgardera.

Valencia-At.Madrid 1
Svår match. Valencia vann med 5-1 borta senast. At har säkrat sin CL-plats men vunnit tre senaste.
spika ettan eller helgardera.

Drömraden:
x2
12
x2
x2
12
1x
x2
1

Antal rader: 128 r

Budgetraden:
2
12
2
x2
1
1
x2
1

Antal rader: 8 r

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar